Συγκλονιστικό βίντεο - Καρέ καρέ όσα συνέβησαν στην Πάτρα με τη δολοφονία 17χρονου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει χτυπηθεί με λοστό - Καταγγελίες για πυροβολισμό.

Συγκλονιστικό βίντεο - Καρέ καρέ όσα συνέβησαν στην Πάτρα με τη δολοφονία 17χρονου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο του patras tv δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Πάτρα που προκάλεσαν τον θάνατο 17χρονου μετανάστη. Ο άτυχος νεαρός, πεσμένος στο έδαφος, χαροπαλεύει ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον παραλαμβάνει και τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Η κάμερα καταγράφει τα σημάδια τις συμπλοκής με λοστούς, πέτρες ενώ φαίνεται μια τεράστια κηλίδα αίματος από το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση ο 17χρονος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός είχε φθάσει στην Πάτρα πριν από μερικές ημέρες.

Οο συμπλοκές είχαν ξεκινήσει από το απόγευμα ανάμεσα σε δύο ομάδες μεταναστών, μία από την ΑΒΕΞ και ημια από τον Λαδόπουλο με μεταξύ τους πετροπόλεμο στην Ακτή Δυμαίων. Μάλιστα, πρόκειται για Αφγανούς από διαφορετικές φυλές που μιλούν διαφορετική διάλεκτο.

Η απογευματινή σύγκρουση έληξε με την επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Όμως μετά τις 10:00 το βράδυ, περίπου 100 Αφγανοί από την ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στους ομοεθνείς τους στη Λαδόπουλου. Περισσότερα από δέκα λεπτά κράτησαν οι μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 17χρονος έχει χτυπηθεί με πέτρες και λοστό και μία ώρα μετά τα επεισόδια κατέληξε στο Νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί ερευνούν καταγγελία που έχει γίνει και για πυροβολισμό και θεωρούν πιθανό στο σημείο να βρέθηκε και διακινητής, ο οποίος φέρει όπλο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας