Οπαδική επίθεση σε μαθητές πενταήμερης: «Ή θα βγάλετε τις μπλούζες ή θα σας μαχαιρώσουμε»

Περίπου 20 άτομα συνάντησαν μαθητές της Γ' Γυμνασίου που πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οπαδική επίθεση σε μαθητές πενταήμερης: «Ή θα βγάλετε τις μπλούζες ή θα σας μαχαιρώσουμε»

Άλλο ένα επεισόδιο σε οπαδικές κόντρες και μάλιστα με δράστες επίθεσης οπαδούς ομάδας της Πάτρας και θύματα μαθητές της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το agrinioreport.com, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα. Εκεί όπου βρίσκονταν οι μαθητές στη διάρκεια πανταήμερης εκδρομής. Τέσσερις από αυτούς έκαναν βόλτα στην πόλη φορώντας μπλούζες του Παναιτωλικού.

«Ή θα βγάλετε τις μπλούζες σας ή θα σας μαχαιρώσουμε» άκουσαν οι μαθητές να τους λέει μια παρέα, περίπου 20 ατόμων, οπαδών τοπικής ομάδας καθώς περπατούσαν στην Πάτρα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Οι μαθητές τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν προς διαφορετική κατεύθυνση ο καθένας. Ο ένας μάλιστα από τους μαθητές, κατάφερε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, έφτασε στο σημείο που ήταν το λεωφορείο λίγο πιο μετά όπου έφτασε και Αστυνομική δύναμη. Εν συνεχεία βρέθηκαν και τα υπόλοιπα τρία παιδιά και μαζί με τον Δ/ντή-συνοδό καθηγητή στην εκδρομή οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσαν για το συμβάν.

Τα παιδιά όλα είναι καλά στην υγεία τους, επέστρεψαν όλοι και έφτασαν στην πόλη του Αγρινίου λίγο μετά τις 22:30 την Παρασκευή, με κάποια αργοπορία από το κανονικό πρόγραμμα της εκδρομής λόγω του συμβάντος.