Ζούλας και Γαμβρίτσιος για τη διοίκηση της ΕΡΤ, Τσιόδρας για το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μετά τον Λουκά Παπαδήμο, θα είναι και στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπεύθυνος Τύπου, ενώ για την ΕΡΤ προορίζονται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και ο μηχανικός Γιώργος Γαμβρίτσιος

Ζούλας και Γαμβρίτσιος για τη διοίκηση της ΕΡΤ, Τσιόδρας για το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, αναμένεται να αναλάβει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τα δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του προέδρου και τον μηχανικό Γιώργο Γαμβρίτσιο για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Με την μετακίνηση όμως του Ζούλα στην ΕΡΤ, το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου μένει ορφανό και τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

O Δημήτρης Τσιόδρας εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1989. Τον Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και αργότερα κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνησης του Παναγιώτη Πικραμμένου μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Ήταν εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, ενώ στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1988 σε ηλικία 19 ετών, περνώντας από τον Αθήνα 9,84, την Καθημερινή, τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ, πριν αναλάβει από το 2017 επικεφαλής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Γαμβρίτσιος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΝetΜed ΑΕ (Νova), γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του Μega και γενική διεύθυνση του ΟΤΕ TV, απ’ όπου παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 2013.