Διακόσια μέτρα μακριά πετάχτηκε το αυτοκίνητο του Κούζμιτς - Συγκλονιστική μαρτυρία διασωθέντα (vid)

Ο συνοδηγός του μοιραίου τροχαίου στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο Όγκνιεν Κούζμιτς ανέφερε πως γλίτωσαν το θάνατο.

Διακόσια μέτρα μακριά πετάχτηκε το αυτοκίνητο του Κούζμιτς - Συγκλονιστική μαρτυρία διασωθέντα (vid)

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του μπάσκετ -και όχι μόνο- η είδηση του τροχαίου του Όγκνιεν Κούζμιτς τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7). Ο Σέρβος σέντερ φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος. Οι γιατροί αναφέρουν πως βρίσκεται σε κώμα.

Η μεταφορά του Κούζμιτς με ελικόπτερο - Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα (pic)

Ο Ντράζαν Γιάνγιανιν, συνοδηγός στο μοιραίο τροχαίο, μίλησε για το συμβάν, αναφέροντας πως θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί.

Σερβικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως η Porsche του Κούζμιτς βρέθηκε, περίπου, 200 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Το άλλο αυτοκίνητο, μάρκας BMW, είχε για συνοδηγό τον μποξέρ Ντράγκαν Γιάνγιανιν, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για το τροχαίο. «Γυρνούσα από έναν αγώνα στο Μόναχο, κι ο Μάρκο Μιγιάτοβιτς ήρθε να με πάρει για να πάμε στην Μπάνια Λούκα. Ήταν περίπου 5 το πρωί, όταν είδαμε ξαφνικά τα φώτα του άλλου αυτοκινήτου. Ήταν στην άλλη κατεύθυνση κι ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μας» είπε.

Και συνέχισε: «Ο Μάρκο αντέδρασε πάρα πολύ γρήγορα και έστριψε το αμάξι. Χτυπήσαμε στην άκρη του δρόμου. Εγώ έσπασα το παράθυρο για να βγω έξω. Τράβηξα μαζί τον οδηγό. Κοπήκαμε από τα γυαλιά. Έχω χτυπήσει στο χέρι, αλλά είμαστε καλά γενικά. Μάθαμε ότι οι επιβάτες του άλλου αμαξιού είναι σε άσχημη κατάσταση».

Ο Γιάνγιανιν και ο Μιγιάτοβιτς έτρεξαν στο άλλο αμάξι. Αυτό που είδαν, τους σόκαρε: Για αυτά που ακολούθησαν, μετά τη σύγκρουση, ο Γιάνγιανιν τόνισε: «Ήταν αναποδογυρισμένο. Ακουγόταν δυνατή μουσική και κάποιος να κλαίει. Σύντομα, ήρθε η πυροσβεστική και τους έβγαλε από το αμάξι».

Δείτε βίντεο από τη μεταφορά του Κούζμιτς με ελικόπτερο...