Σε κώμα ο Κούζμιτς!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Απαιτείται άμεσα η μεταφορά του στο κέντρο έκτακτης ανάγκης στο Βελιγράδι.

Σε κώμα ο Κούζμιτς!

Νεότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την κρισιμότητα της κατάστασης του Όγκνιεν Κούζμιτς μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7).

Σύμφωνα με τους γιατρούς της κυβέρνησης, ο 29χρονος σέντερ βρίσκεται σε κώμα. Δεν έχει αιματώματα στον εγκέφαλο, αλλά οι τραυματισμοί του είναι πολύ σοβαροί και απαιτείται η άμεση μεταφορά του στο κέντρο έκτακτης ανάγκης στο Βελιγράδι, όπου αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο.

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κλινικό κέντρο της Δημοκρατίας της Σερβίας και έχει σίγουρα σπάσει την άνω και κάτω γνάθο.

Στα αριστερά η πόρσε του Κούζμιτς και στα δεξιά η διαλυμένη BMW στην οποία επέβαιναν δύο άτομα από το Πριέντορ

Ο άτυχος παίκτης βρισκόταν σε γαμήλια δεξίωση στο Πριέντορ και επέστρεφε σήμερα το πρωί (14/7), οδηγώντας υπό βροχή. Το αυτοκίνητο του ήταν μια λευκή πόρσε, στην οποία επέβαινε μαζί του ο Μπόγκνταν Ίλιτς. Η σύγκρουση έγινε μία BMV, η οποία βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Δύο άτομα από το Πριέντορ επέβαιναν σε αυτή και η κατάστασή τους, μετά το τροχαίο, παραμένει άγνωστη.