Η μεταφορά του Κούζμιτς με ελικόπτερο - Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα (pic)

Σύμφωνα με τον γιατρό της κλινικής στο κέντρο της Δημοκρατίας της Σερβίας ο Κούζμιτς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα οστά του προσώπου και των γνάθων.

Η μεταφορά του Κούζμιτς με ελικόπτερο - Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα (pic)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς καθώς είχε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακή (14/7). Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κλινικό κέντρο της Δημοκρατίας της Σερβίας και έχει σίγουρα σπάσει την άνω και κάτω γνάθο.

Κούζμιτς: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Ο άτυχος παίκτης βρισκόταν σε γαμήλια δεξίωση στο Πριέντορ και επέστρεφε σήμερα το πρωί (14/7), οδηγώντας υπό βροχή. Το αυτοκίνητο του ήταν μια λευκή πόρσε, στην οποία επέβαινε μαζί του ο Μπόγκνταν Ίλιτς. Η σύγκρουση έγινε μία BMV, η οποία βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε κώμα ο Κούζμιτς!

Ο 29χρονος σεντερ του Ερυθρού Αστέρα θα μεταβεί στο Βελιγράδι με ελικόπτερο προκειμένου να γίνει άμεση μεταφορά σε κέντρο έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της κλινικής Βλάντε Ντάγιτς έχει κατάγματα στα οστά του προσώπου και των γνάθων, πιθανότητα οίδημα εγκεφάλου και σοβαρά θωρακικά χτυπήματα.

Δείτε την φωτογραφία την ώρα που το παίρνουν με το ελικόπτερο:

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής στην εθνική οδό ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει τους φιλάθλους όταν συγκεντρώσει πλήρεις πληροφορίες και λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς και την κρισιμότητα της κατάστασης».