Γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πηγαίνει σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τι περιμένει από αυτόν, τι ετοιμάζει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί το ραντεβού γίνεται προεκλογικά και η Ντόρα Μπακογιάννη

Γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πηγαίνει σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αυτά αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport». Το αντικείμενο της μεταξύ τους συζήτησης αφορά το πρότζεκτ, στον Βοτανικό.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συνάντηση γίνεται προεκλογικά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και αυτό που θέλει είναι να εξασφαλίσει μια δήλωση στήριξης για το θέμα του Βοτανικού. Κάτι ανάλογο -προφανώς- θέλει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γι' αυτό δέχθηκε να γίνει η συνάντηση.

Άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν, για το ίδιο θέμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξασφάλισε τη στήριξη της κυβέρνησης αλλά και του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί σήμερα, στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θέλει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Άλλωστε, το το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης σχεδιάστηκε αρκετά χρόνια πριν από την Ντόρα Μπακογιάννη. Τη μητέρα δηλαδή του νυν δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και αδερφή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυρία Μπακογιάννη, ως Δήμαρχος Αθηναίων, τον Απρίλιο του 2012, είχε δηλώσει: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό θα γίνει. Σας το λέω τώρα και γράψτε το. Θα γίνει γιατί αναβαθμίζει την περιοχή, γιατί η Αθήνα και ο Παναθηναϊκός χρειάζονται το νέο γήπεδο, γιατί ο Βοτανικός έχει μόνο ερείπια και η Διπλή Ανάπλαση θα το αλλάξει αυτό. Θα φτιαχτεί γήπεδο κόσμημα».