ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση των ΜΑΤ σε φίλους του Ολυμπιακού

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δημοτικό Θέατρο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η επίθεση των ΜΑΤ σε φίλους του Ολυμπιακού

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο του Πειραιά. Στην Πλατεία Κοραή ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον πολυχώρο «Kremlino», αλλά με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι άλλαξε ο χώρος. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε για το ξενοδοχείο «Θεοξένια».

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο κέντρο της πόλης από ειρηνικά και μόλις ενημερώθηκαν για την αλλαγή της εκδήλωσης κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο «Θεοξένια».

Όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού πλησίασαν το χώρο ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα, αλλά να σημειώσουμε πως δεν συνέβη το παραμικρό. Σε εκείνο το σημείο οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με κλομπ και χημικά. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια μεγάλης έντασης και έκτασης. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να οδηγήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού προς την Πλατεία Κοραή απομακρύνοντας τους από το σημείο.

Διαβάστε ακόμη:

Νέες εικόνες από τα επεισόδια

Φωτιές στον Πειραιά (Pics)