Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο

Χαμηλές ταχύτητες σε Αττική Οδό και Παραλιακή.

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου το πρωί της Τετάρτης (4/02) με τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό, στο κέντρο της Αθήνας, στην Αττική Οδό και στην Παραλιακή της Ποσειδώνος να αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Ειδικότερα, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη, έξοδος -είσοδο) . Στη Λ. Κηφισού, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου η κίνηση έχει «χτυπήσει» κόκκινο και κυρίως από το ύψος της Αθηνών έως τη Φιλαδέλφεια με τους οδηγούς να πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με πολύ υπομονή.

Αυξημένη είναι η κίνηση επίσης σε:

Θηβών

Ιερά Οδός

Πέτρου Ράλλη

Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας αρκετοί δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι και καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες τμηματικά σε:

Μεσογείων

Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )

Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)

Λ. Κηφισίας (άνοδος)

Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Βασ. Σοφίας (άνοδος)

Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

Βασ. Κωνσταντίνου

Καλλιρρόης

Λ. Συγγρού (άνοδος)

Βασ. Αμαλίας

Αχιλλέως /Μάρνη

Λ. Βεΐκου

Λ. Ηλιουπόλεως

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) καθώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης κίνηση υπάρχει στην Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη όπως και στη Λεωφόρο Σχιστού.

Αττική Οδός

Καθυστερήσεις που φτάνουν τα δέκα λεπτά παρατηρούνται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για Λαμία.

Πηγή: CNN.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110