Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 34χρονο

Είναι αυτός που κλώτσησε και πάτησε γατάκι με το αυτοκίνητο.

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 34χρονο

Κακουργηματική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 34χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητο του ένα γατάκι στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα το τετράποδο να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα διώκεται για θανάτωση ζώου, οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της αγοράς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες κοκαΐνης.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, 4.500 ευρώ και μια πλαστικοποιημένη κάρτα για το «κόψιμο» της ναρκωτικής ουσίας.

Πηγή: CNN.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110