Λαμία: Στην εντατική νεαρός μετά από άγρια συμπλοκή έξω από φαγάδικο

Στο επεισόδιο είχε χρησιμοποιηθεί και μαχαίρι σε βάρος δύο φίλων.

Λαμία: Στην εντατική νεαρός μετά από άγρια συμπλοκή έξω από φαγάδικο

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας, βρίσκεται ο ένας εκ των δύο νεαρών Λαμιωτών, που είχαν τραυματιστεί πρωινές ώρες της Κυριακής σε επεισόδιο έξω από μαγαζί γρήγορου φαγητού, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή στο κέντρο της Λαμίας.

Στο επεισόδιο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί και μαχαίρι σε βάρος των δύο φίλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report ο νεαρός Λαμιώτης φέρει σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο 23χρονοι που ευθύνονται για τον τραυματισμό του 32χρονου που βρίσκεται στην εντατική, καθώς και του φίλου του που ήταν επίσης στο συμβάν, πέρασαν το κατώφλι των Δικαστηρίων Λαμίας προκειμένου να δικαστούν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ζήτησε και πήρε αναβολή με την ελπίδα η πορεία της υγείας του νεαρού να βελτιωθεί ώστε να παραστεί στην δίκη ή έστω να είναι σε θέση να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής.

Στα Δικαστήρια βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος συντετριμμένος κατέθεσε ότι δεν ξέρει πότε και αν το παιδί του θα γίνει καλά από τη μαχαιριά και το τραύμα που φέρει στο κεφάλι.

Στην παρούσα φάση πάντως οι δύο 23χρονοι παραπέμπονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ωστόσο η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι με τα έγγραφα από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, οι νεαροί θα πρέπει να δικαστούν με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.

Πηγή: topontiki.gr