Στη ΔΙ.Μ.Ε.Α ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΙ.Μ.Ε.Α, την ώρα που οι τιμές για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.  

Στη ΔΙ.Μ.Ε.Α ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) πρόκειται να επισκεφτεί τη Δευτέρα (11/12) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που οι τιμές για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Αργότερα, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την προσθήκη νέας ειδικής εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο gov.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι, αύριο αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «όσο δύσκολη και αν είναι η καταπολέμησή της εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν τη μάχη».

«Όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία» ξεκαθάρισε.

Πηγή: cnn.gr