Βρούτσης: «Ο Κασσελάκης διαδίδει fake news…»

Με γραπτή του δήλωση ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ.

Βρούτσης: «Ο Κασσελάκης διαδίδει fake news…»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε μέσω Facebook στη Νέα Δημοκρατία για το ΟΑΚΑ και η απάντηση ήρθε από το υπουργείο Αθλητισμού που κάνει λόγο για fake news και κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για «θράσος απύθμενο και υποκρισία».

Αναλυτικά ο Γιάννης Βρούτσης ανέφερε:

«Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!

Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη Κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του.

Συντάχθηκαν οι απαραίτητοι φάκελοι, δρομολογήθηκε η πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η Μελέτη Βιωσιμότητας και ολοκληρώθηκε η μοναδική -και για πρώτη φορά- Μελέτη εκτεταμένης επιθεώρησης των πέντε μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα.

Αυτή η Μελέτη, που παραδόθηκε προ μερικών ημερών, οδήγησε αμέσως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου, με αίσθημα ευθύνης και πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων, φιλάθλων και εργαζομένων.

Όπως άλλωστε εφαρμόζεται, αυστηρά πλέον, για κάθε αθλητική υποδομή της χώρας μας.

Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ!

Δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του! Αντιθέτως, "πάγωσαν" και τα διασφαλισμένα 8 εκατ. ευρώ του 2014, για τις όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις.
Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης…».