Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Οι τελευταίες εξελίξεις (vid)

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» πληθαίνουν.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Οι τελευταίες εξελίξεις (vid)

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα πληθαίνουν αποδεικνύοντας την ανετοιμότητα της χώρας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα ακόμη και αν υπήρξαν έγκαιρες προειδοποιήσεις από τους μετεωρολόγους.

Οι τελευταίες εξελίξεις

21:31 Από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας οι δημόσιες υπηρεσίες στην περιφέρεια Αττικής

Η έναρξη λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών και αντιστοίχως η προσέλευση των υπαλλήλων αυτών για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ορίζεται στις 10 το πρωί, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ οι πολίτες που είχαν ραντεβού νωρίτερα δεν θα πρέπει να προσέλθουν και θα πρέπει να προχωρήσουν σε επαναπρογραμματισμό νέου.

21:20 Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, ενώ οι άνεμοι σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 μποφόρ.

21:10 Απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική στη λεωφόρο Σχιστού

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν στη λεωφόρο Σχιστού για τον απεγκλωβισμό 15 ατόμων, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν μέσα στα οχήματά τους.

20:48 Έκλεισε η λεωφόρος Σχιστού

Προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Σχιστού όπου σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου δεν είναι εφικτή χωρίς αλυσίδες.

20:42 Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες τη Δευτέρα

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των τραπεζών τη Δευτέρα 6/2, ιδίως σε όσες περιοχές πλήττονται από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες (μεταξύ αυτών ο Βόρειος Τομέας της Περιφέρειας Αττικής και η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας), δίνει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Όπως επισημαίνεται μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταστημάτων ενδέχεται να μην εκτελεί συναλλαγές για το κοινό, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

20:39 Νέες μεταβολές σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών

Νέες μεταβολές στις διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών θα ισχύσουν τη Δευτέρα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας, ενώ θα εφαρμοστεί ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων.

Πηγή: in.gr