Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εστάλησαν τα πρώτα μηνύματα 112 (pic)

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εστάλη 112 στα κινητά των κατοίκων της Δροσιάς, του Ωρωπού, αλλά και στην Εύβοια και την Βοιωτία.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εστάλησαν τα πρώτα μηνύματα 112 (pic)

Μήνυμα του 112 ήχησε το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) σε περιοχές της Αττικής, αλλά και στη Βοιωτία και την Εύβοια, προειδοποιώντας τους κατοίκους για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εστάλη 112 στα κινητά των κατοίκων της Δροσιάς, του Ωρωπού, αλλά και στην Εύβοια και την Βοιωτία.

Τα πρώτα μηνύματα από την υπηρεσία επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112 του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ήχησαν στα κινητά τηλέφωνα κατοίκων του Λεκανοπεδίου, ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες, φέρνοντας ακόμα και χιόνια στην Αθήνα.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στις περιοχές του Ωρωπού και σε άλλες περιοχές της ΒΑ Αττικής, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής αντίστοιχα μηνύματα θα λάβουν οι κάτοικοι σε Εύβοια, Μαγνησία, Σποράδες, Φθιώτιδα, Βοιωτία και Αττική.