Κεραμεικός: Τέσσερις συλλήψεις για ληστεία - Ανήλικοι οι δύο συλληφθέντες

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για ληστεία κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή στον Κεραμεικό. 14χρονος και 15χρονος οι δύο εκ των συλληφθέντων.

Κεραμεικός: Τέσσερις συλλήψεις για ληστεία - Ανήλικοι οι δύο συλληφθέντες

Δύο ανήλικοι (14χρονος και 15χρονος), ένας 19χρονος κι ένας 20χρονος συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 22 στον Κεραμεικό, 4 ημεδαποί (14, 15, 19 και 20 ετών), κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα ατόμων προσέγγισε τρεις νεαρούς (20 και 21 ετών) και με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον 20χρονο κινητό τηλέφωνο και ρολόι και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από τον 21χρονο κινητό τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τέσσερις από τους εμπλεκόμενους, που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων συνεχίζονται.

Πηγή: naftemporiki.gr