Εξαφάνιση 48χρονης: Ερευνάται εύρημα που εντοπίστηκε στη Λίμνη Κρεμαστών (vid)

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που αγνοείται

Εξαφάνιση 48χρονης: Ερευνάται εύρημα που εντοπίστηκε στη Λίμνη Κρεμαστών (vid)

Συνεχίζονται για 4η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης με τις αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο καθώς το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, που παραχωρήθηκε στις αρχές για την διευκόλυνση των ερευνών εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων το οποίο αναμένεται να ερευνήσουν βατραχάνθρωποι εξειδικευμένοι σε μεγάλα βάθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και με φουσκωτά σκάφη της 7ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο, αναφέρει σχετικά ο Ερυθρός Σταυρός.

Στο αυτοκίνητό της το οποίο εντοπίστηκε κλειδωμένο βρέθηκαν ένα κινητό και ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες αναφερόταν στο γιο της και στον σύζυγό της, με την αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι για το αν ισχύουν τα όσα έχουν δημοσιευτεί ότι η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Περιμετρικά της λίμνης δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν ευρημάτων.

Πηγή: ΕΡΤ