Νίκος Ηγουμενίδης: Επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας στην Κρήτη

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλουν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης αντέδρασε στον έλεγχο που του έκαναν απειλώντας τους με μεταθέσεις. Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο απαντά ο ίδιος κατηγορώντας τους αστυνομικούς για ψεύδη και αυθαιρεσία. 

Νίκος Ηγουμενίδης: Επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας στην Κρήτη

Για παράνομες και επικίνδυνες προσπεράσεις που έκανε Κρητικός βουλευτής στην εθνική οδό που συνδέει τα Χανιά με το Ρέθυμνο έκανε λόγο το δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων. Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι ο βουλευτής – που δεν κατονομαζόταν – απείλησε τους αστυνομικούς με μετάθεση όταν του αφαίρεσαν τις πινακίδες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, με επιστολή του αποκάλυψε ότι το δελτίο Τύπου περιγράφει αυτόν, επιβεβαιώνει την τροχαία παράβαση αλλά αρνείται κατηγορηματικά την εκδοχή των αστυνομικών για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλλά και τους ισχυρισμούς τους περί απειλών για μεταθέσεις.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στην οποία αναφέρει ότι «από τους επιληφθέντες αστυνομικούς διαπιστώθηκε η παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής (κίνηση στο αντίθετο ρεύμα), από όχημα το οποίο οδηγούσε βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου.

Στο εν λόγω περιστατικό, εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες στον Κ.Ο.Κ. παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς».

Πηγή: In.gr