Μονεμβασιά: Μανιακός οδηγός σκότωσε δύο μοτοσυκλετιστές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασίας από ένα τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ, όταν όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο μοτοσικλετιστές.

Μονεμβασιά: Μανιακός οδηγός σκότωσε δύο μοτοσυκλετιστές

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ΙΧ αγροτικό, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μάιου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Η μοτοσυκλέτα με τους δύο επιβαίνοντες, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, δεν τα κατάφερε όμως και κατέληξε. Ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Α.Τ. Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

«Επέστρεψε για να τους χτυπήσει δεύτερη φορά»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού φορτηγού εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του το μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες.

Ο οδηγός, παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 300 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.

naftemporiki.gr