Σοκάρουν οι μαρτυρίες από την δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη - «Σας παρακαλώ, μην χτυπάτε άλλο»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου και τον τραυματισμό ακόμα δύο ατόμων.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από την δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη - «Σας παρακαλώ, μην χτυπάτε άλλο»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία και οι περιγραφές που έρχονται στο φως από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός και να τραυματιστούν άλλοι δύο.

Η επίθεση έγινε στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μόνο μέτρα από το γήπεδο του Άρη, μπροστά από ένα γωνιακό κατάστημα και δίπλα από τις πολυκατοικίες, ενώ απέναντι βρίσκεται σχολικό συγκρότημα.

Όπως αναφέρει το voria, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία καθώς και ένα άτομο να φωνάζει "σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο". Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες από την δολοφονική επίθεση -

Παράλληλα, ένοικος παρακείμενης πολυκατοικίας ανέφερε ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει "έγιναν σε ελάχιστο χρόνο".

Σύμφωνα με το Thesstoday, άλλη κάτοικος της περιοχής είπε: "Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές".

Το χρονικό του επεισοδίου - Πέθανε από αιμορραγία ο 19χρονος

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε δύο οχήματα επιτέθηκε στους τρεις νεαρούς που μετέβαιναν πεζή στον δρόμο.

Από την επίθεση, ένας εκ των τριών νεαρών ατόμων, ηλικίας 19 ετών, έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος νέος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό του μηρού, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, από αιμορραγία, πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Παπανικολάου".

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, άπαντες ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.