Μεγάλη Βρετανία: Για 70 χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Πρόκειται για έναν άνδρα 82 ετών από το Νότιγχαμ, που σε μπλόκο της αστυνομίας της περασμένη Τετάρτης, διαπίστωσαν πως δεν είχε ούτε άδεια αλλά ούτε και δίπλωμα.

Μεγάλη Βρετανία: Για 70 χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Ένας Βρετανός οδηγούσε στους δρόμους της χώρας χωρίς δίπλωμα οδήγησης , χωρίς άδεια και ασφάλεια, εντελώς ανενόχλητος για περισσότερα από 70 χρόνια.

Πρόκειται για έναν άνδρα 82 ετών από το Νότιγχαμ, που σε μπλόκο της αστυνομίας της περασμένη Τετάρτη, διαπίστωσαν πως δεν είχε ούτε άδεια αλλά ούτε και δίπλωμα.

Ο ηλικιωμένος, που γεννήθηκε το 1938, παραδέχτηκε στις αρχές πως οδηγούσε από την ηλικία των 12 ετών χωρίς ποτέ να τον σταματήσει για έλεγχο κανείς.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η τοπική αστυνομία του Μπούλγουελ Ράις Παρκ, σχολίασε πως ο παραβάτης δεν είχε εμπλακεί ποτέ του σε τροχαίο.

«Ευτυχώς δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, ούτε είχε προκαλέσει τον τραυματισμό ή την οικονομική ζημιά τρίτου τρακάροντας τους χωρίς ασφάλεια».

«Υπάρχουν πολλές κάμερες στο Νότιγχαμ και ακόμα και σε ένα μικρό δρομολόγιο είναι πιθανό να σας καταγράψει μία από αυτές, οπότε φροντίστε να έχετε τα απαραίτητα έγγραφα, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με τον νόμο... κάποια μέρα».