ΑΣΟΕΕ: Κουκουλοφόροι χτύπησαν καθηγητή μέσα σε αμφιθέατρο

Ομάδα δέκα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ εν ώρα μαθήματος χτυπώντας με κλωτσιές και μπουνιές καθηγητή και φοιτητές. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε το θύμα, που θα καταθέσει μηνύσεις

ΑΣΟΕΕ: Κουκουλοφόροι χτύπησαν καθηγητή μέσα σε αμφιθέατρο

Ένα νέο περιστατικό βίας σε χώρο ανώτατης εκπαίδευσης έλαβε χώρα σήμερα (11/1) με θύμα αυτή την φορά, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι, περίπου 10 άτομα, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ και ξυλοκόπησαν τον καθηγητή.

Το περιστατικό μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση του μαθήματος.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις καταγγελίες, που έρχονται από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι κουκουλοφόροι έδειραν και φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον καθηγητή.

Ο άτυχος καθηγητής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν σωματικές κακώσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει στην αστυνομία, αλλά και να κινηθεί νομικά κατά των δραστών.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες ο καθηγητής φέρεται να εξήγησε ανεπίσημα στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πως ενδεχομένως η επίθεση να συνδέεται με μια υπόθεση στην οποία είναι μάρτυρας κατηγορίας και κατηγορούμενος είναι ένας συνάδελφός του καθηγητής στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.