Προπονητής τένις: «Έκανα ένα λάθος...» - Στη φυλακή μετά την απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορούταν για την αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών. Τι ισχυρίστηκε απολογούμενος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Προπονητής τένις: «Έκανα ένα λάθος...» - Στη φυλακή μετά την απολογία του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο ανήλικες αθλήτριες.

Νωρίτερα σήμερα (9/11) ο κατηγορούμενος είχε μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

ΕΦΟΑ: Στο πλευρό των οικογενειών που κατήγγειλαν τον προπονητή τένις για αποπλάνηση ανηλίκων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν οι οικογένειες των δύο κοριτσιών, ηλικίας 16 και 20 ετών σήμερα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 35χρονος κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα. Τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της, δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».