Βραζιλία: Δεν άφησαν τον Μπολσονάρου να μπει στο γήπεδο, γιατί είναι ανεμβολίαστος!

Απαγορεύτηκε η είσοδος στον Ζαΐρ Μπολσονάρου να μπει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο από τη διοίκηση της Σάντος!

Βραζιλία: Δεν άφησαν τον Μπολσονάρου να μπει στο γήπεδο, γιατί είναι ανεμβολίαστος!

Πήγε στο γήπεδο αλλά έμεινε απ' έξω! Για τον Ζαΐρ Μπολσονάρου ο λόγος, ο οποίος θέλησε να δει ιδίοις όμμασι τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στη Σάντος και τη Γκρέμιο, ωστόσο η διοίκηση της πρώτης του απαγόρευσε την είσοδο, καθώς δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού!

«Γιατί πιστοποιητικό εμβολίου; Ήθελα να δω τη Σάντος και μου είπαν ότι έπρεπε να έχω εμβολιαστεί. Γιατί να το κάνω αυτό; Έχω περισσότερα αντισώματα από όποιον έκανε τo εμβόλιο» είπε στους δημοσιογράφους ο Μπολσονάρου, ο οποίος βρίσκεται υπό έρευνα από τη Γερουσία για τον χειρισμό της πανδημίας.

H διοίκηση της Σάντος έκανε γνωστό ότι ο Μπολσονάρου δεν είχε ζητήσει να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Οι αρχές επέτρεψαν στους συλλόγους την παρουσία φιλάθλων στο 30% της χωρητικότητας στους αγώνες του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, όμως παρατηρούνται διαφορετικά μέτρα.

Για παράδειγμα, στη «Βίλα Μπελμίρο» όπου διεξήχθη ο αγώνας της Σάντος στο γήπεδο μπορούν να μπουν μόνο φίλαθλοι που έχουν εμβολιαστεί για τον Covid-19.