Παρουσία Μητσοτάκη η ορκωμοσία Βερόνικας και Άλεξ Αντετοκούνμπο

Παρουσία του Πρωθυπουργού, θα γίνει στο Μαξίμου η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Άλεξ Αντετοκούνμπο, που πολιτογραφούνται τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Παρουσία Μητσοτάκη η ορκωμοσία Βερόνικας και Άλεξ Αντετοκούνμπο

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Άλεξ Αντετοκούνμπο, μητέρας και νεότερου αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πολιτογραφούνται τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Η τελετή αυτή που έχει συμβολική αλλά και ουσιαστική πολιτική σημασία γίνεται στον απόηχο της θύελλας που έχει ξεσπάσει από προχτές το βράδυ για τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο καθώς ο γαλάζιος βουλευτής στοχοποίησε νήπια μεταναστών μέσω αναπαραγωγής στα social media δημοσιεύματος που είχε τα ονόματά τους ως «σοκαριστικό κατάλογο».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αντιδράσεις των κομμάτων και των πολιτών και μετά από μια μέρα αφωνίας στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη αποδοκίμασαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Πηγή: in.gr