Καβάλα: Μοτοσυκλέτα διεμβολίστηκε από αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε πεζούς

Το αυτοκίνητο επεχείρησε αναστροφή, χτυπώντας την μοτοσυκλέτα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε ανθρώπους που βρίσκονταν σε γλέντι γάμου

Καβάλα: Μοτοσυκλέτα διεμβολίστηκε από αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε πεζούς

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα (23/7) στην Καβάλα με τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.

Πολλά από τα θύματα μάλιστα ήταν καλεσμένοι σε γλέντι γάμου που γινόταν εκείνη τη στιγμή.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν το γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και παρασύρθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα για να πάρουν τους τραυματίες και ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να επιληφθεί του δυστυχήματος και να πάρει καταθέσεις για τα αίτια της τραγωδίας.