Λαιμός - Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο Πάπιγκο με καλεσμένους Μητσοτάκη, Μαρινάκη

Γάμος για τον Αντώνη Λαιμό και τη Μαρίκα Αράπογλου στο Πάπιγκο. Οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών αναμένονται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα. Μεταξύ των καλεσμένων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λαιμός - Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο Πάπιγκο με καλεσμένους Μητσοτάκη, Μαρινάκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο πανέμορφο Πάπιγκο για τον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού, με την Μαρία Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.

Παραγγελία 216 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι ξενοδόχοι της περιοχής ετοιμάζονται για την υποδοχή των προσκεκλημένων…

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις όμως (με παραδοσιακό τρόπο) θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Στον γάμο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνο και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Να θυμίσουμε πως αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαιμός, έχει νυμφευθεί την Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη,η οποία αναμένεται επίσης να βρεθεί στο Πάπιγκο.

Προσκεκλημένος είναι επίσης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα,το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου.

Όπως όλα δείχνουν στο γάμο θα παραβρεθεί και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πηγή: epirusgate.gr