Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το Σάββατο 10 Απριλίου το πρωί, η οποία θα αφορά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

 Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσει τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και οι αξιωματικοί έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος, προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα της δολοφονίας. Ενδεχομένως οι καταθέσεις να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Μέσα στη μέρα επίσης, αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στους 12 κάλυκες από το 9άρι όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια ή αν είναι «καθαρό».

Στο μεταξύ, μέσα από βίντεο που έχουν συγκεντρώσει από καταστήματα, επιχειρήσεις, οικίες, αλλά και από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δολοφόνοι τόσο για να φθάσουν όσο και να απομακρυνθούν από τον Άλιμο. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες παρακολουθούσαν για ημέρες τις κινήσεις του δημοσιογράφου, γνώριζαν πότε έφευγε και πότε επέστρεφε στο σπίτι του και του έστησαν καρτέρι θανάτου.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Naftemporiki.gr