Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η εταιρεία που ελέγχει ΠΑΟΚ, Open και Έθνος

Στον έλεγχο της Επιτροπής Ανταγωνισμού η εταιρεία συμμετοχών BELTERRA INVESTMENTS LIMITED, η οποία ελέγχει το Open, το Έθνος, την Ημερησία, τον ΠΑΟΚ, το ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ και άλλες εταιρείες.

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η εταιρεία που ελέγχει ΠΑΟΚ, Open και Έθνος

Η εταιρεία συμμετοχών BELTERRA INVESTMENTS LIMITED του Ιβάν Σαββίδη, η οποία ελέγχει το Open, το Εθνος και την Ημερησία, τον ΠΑΟΚ και άλλες εταιρείες στον έλεγχο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η σχετική ενημέρωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη δημόσια ανακοίνωση συγκέντρωσης επιχειρήσεων αναφέρει:

Βίντεο: Το νέο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Οι δυο τερματικοί σταθμοί και η εντυπωσιακή αερογέφυρα (vid)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 2(β) του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 8 Φεβρουαρίου 2021 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση BELTERRA INVESTMENTS LIMITED, που ανήκει στην εταιρία BELTERRA HOLDINGS LIMITED, αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο του συνόλου της επιχείρησης με την επωνυμία MELBERY INVESTMENTS LIMITED, μέσω της εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της τελευταίας.

Η BELTERRA INVESTMENTS LIMITED είναι εταιρεία συμμετοχών που δραστηριοποιείται, μέσω θυγατρικών της, σε ευρύ φάσμα οικονομικών τομέων, έχοντας παρουσία πρωτίστως στην παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών (ξενοδοχειακό συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ), στην εμφιάλωση νερού (ΣΟΥΡΩΤΗ), στο ποδόσφαιρο (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), καθώς και στον τομέα της ενημερωτικής τηλεόρασης (Open TV) και του έντυπου ενημερωτικού τύπου (εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Η MELBERY INVESTMENTS LIMITED είναι εταιρεία συμμετοχών που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής λιμενικών υπηρεσιών στον λιμένα της Θεσσαλονίκης, όντας πλειοψηφών μέτοχος της κοινοπραξίας που ελέγχει τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.