Μουρίνιο: «Δεν αισθάνομαι άνετα όταν με ρωτάτε για τα αμυντικά λάθη»

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, Τότεναμ, ηττήθηκε με 5-4 από την Έβερτον, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το κύπελλο Αγγλίας

Μουρίνιο: «Δεν αισθάνομαι άνετα όταν με ρωτάτε για τα αμυντικά λάθη»

H Τότεναμ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έβερτον, χάνοντας με 5-4 στην παράταση (4-4 στα 90'), και έτσι, αποκλείστηκε από τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου.

«Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε όταν είχαμε την μπάλα. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ και τα γκολ αυτά δεν ήταν αρκετά. Προφανώς πονάει να χάνουμε, γιατί το συναίσθημα είναι ότι παίξαμε πολύ καλά. Όταν είχαμε την μπάλα ήμασταν γενναίοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Συνέβησαν όλα σε πέντε λεπτά τρία λάθη, τρία γκολ», δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, προσθέτοντας: «Σας παρακαλώ μην με κάνετε να μιλήσω πολύ για τα αμυντικά λάθη που κάναμε, γιατί προφανώς δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω γι' αυτά. Παίξαμε απίστευτα καλά με την μπάλα, αλλά κάναμε λάθη και έχουμε τιμωρηθεί γι' αυτά».

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά εδώ και 16 χρόνια (Ιανουάριος 2005) που ομάδα του Πορτογάλου δέχεται πέντε γκολ, καθώς η τότε Τσέλσι είχε ηττηθεί με 5-3 από την Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.