Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Προκαλούσε τα παιδιά μου», λέει η μητέρα των ανηλίκων! (vid)

Διαφορετική εκδοχή για τον άγριο ξυλοδαρμό του 53χρονου σταθμάρχη του Μετρό δίνει η μητέρα των δύο ανήλικων δραστών, που θα περάσουν αύριο (19/1) το κατώφλι του Ανακριτή για να απολογηθούν.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Προκαλούσε τα παιδιά μου», λέει η μητέρα των ανηλίκων! (vid)

Μιλώντας στην ΕΡΤ υποστηρίζει ότι τα παιδιά της δέχτηκαν επίθεση.

«Για το σπίτι είπε, μπουκέτο έχωσε στο μεγάλο, μπούλινγκ στο μικρό που φόραγε σιδεράκια, τα προκαλούσε, είχε το χέρι του μέσα στην τσέπη και απειλούσε: «Κατεβείτε και θα σας πω, τι κρύβετε, έχω και γω δε φοβάμαι, σας έχω και τους δυο».

Η μητέρα των ανηλίκων κάνει λόγο για ανελέητο πόλεμο σε βάρος των παιδιών της, πριν ακόμα ακουστεί η δική τους εκδοχή, ενώ προσθέτει ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι γιοι της προκλήθηκαν.

«Αφού λοιπόν όλα αυτά τα παιδιά μου τα είχανε «σχεδιάσει», γιατί κατέβηκε στο Μετρό μαζί τους αφού είχε φοβηθεί; Γιατί; Τα παιδιά μου γιατί πήραν άλλη κατεύθυνση και εκείνος τους ακολούθησε και άρχισε να τους προκαλεί πάλι; Το να βλέπουμε μία εικόνα και να κράζουμε και να ρίχνουμε χαρακτηρισμούς σε δύο παιδιά είναι πάρα πολύ εύκολο. Και εγώ ίσως να το έκανα στη θέση τους αλλά ας σκεφτούμε λίγο αυτά τα παιδιά πως φτάσανε εκεί».

Από την πλευρά του, το θύμα της επίθεσης, από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι μία απλή παρατήρηση για τις μάσκες που δεν φορούσαν οι ανήλικοι και τα πόδια που είχαν πάνω στο κάθισμα στάθηκε αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Με έφτυσαν και με έβρισαν. Μετά με χτύπησαν πισώπλατα και έπεσα κάτω. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν αυτός που με χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα», κατέθεσε ο σταθμάρχης.

«Οι δύο ανήλικοι σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις, αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του ανακριτή ότι ο σταθμάρχης ήταν εκείνος που κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους».

naftemporiki.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας