Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Ήταν η κακιά στιγμή…» λένε οι γονείς των ανήλικων

Οι γονείς των δύο ανήλικων που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του Μετρό, την περασμένη Τετάρτη, μίλησαν για τις κατηγορίες που βαραίνουν τα παιδιά τους.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Ήταν η κακιά στιγμή…» λένε οι γονείς των  ανήλικων

Τη δική τους θέση για τις κατηγορίες που βαραίνουν τα παιδιά τους, ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα, για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του Μετρό, την περασμένη Τετάρτη, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους οι γονείς των δύο ανήλικων.

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα τέλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα. Εγώ τα ρώτησα για αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας των δύο ανήλικων μιλώντας στον Alpha και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται».

Αναφερόμενος δε στον 53χρονο σταθμάρχη, σημείωσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε».

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Πληροφοριοδότης, κεραίες, κινητά στο όνομα της μητέρας - Τι έλεγε ο φρουρός

Στο μεταξύ, η μητέρα των δύο αγοριών υπογράμμισε με την σειρά της: «Ό,τι έγινε, έγινε. Σημασία έχει να είναι καλά ο άνθρωπος. Αυτό που μας ενδιέφερε αρχικά είναι να δούμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα και δεν μπορεί δυστυχώς να αλλάξει. Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα».

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στο Μετρό - Έλληνες, αδέλφια, 15 και 17 χρονών