Σοφία Μπεκατώρου: Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της

Αυτεπάγγελτη έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει από την εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας για τα όσα κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Σοφία Μπεκατώρου: Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, αναμένεται να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το τι ακριβώς έγινε. Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα κληθεί η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

Στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας, η Σοφία Μπεκατώρου θα κληθεί να καταθέσει αναλυτικά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η καταγγελθείσα πράξη φέρεται ότι τελέστηκε πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου έχει παραγραφεί.

Η Σοφία Μπεκατώρου ονομάτισε στον Εισαγγελέα τον άνθρωπο ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της Ολυμπιονίκη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος. Ο ίδιος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Μπεκατώρου: «Ο λόγος που δε μίλησα πριν...» (vid)

Με 171 λέξεις η επίσημη απάντηση του Αριστείδη Αδαμόπουλου στα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου