Με 171 λέξεις η επίσημη απάντηση του Αριστείδη Αδαμόπουλου στα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Το πρώτο σχόλιο του Αριστείδη Αδαμόπουλου τον οποίο κατονόμασε η Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα ως τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά. Με προσωπική δήλωση ζητά σεβασμό και να μην βάζουν τα ΜΜΕ την φωτογραφία του.

Με 171 λέξεις η επίσημη απάντηση του  Αριστείδη Αδαμόπουλου στα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε και κατονόμασε τόσο στο Πρώτο Θέμα όσο φυσικά και στον αρμόδιο Εισαγγελέα τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Αριστείδη Αδαμόπουλο, ως τον άνθρωπο αυτόν που ασέλγησε πάνω της και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998.

Μπεκατώρου: Αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε για το τους λόγους που μίλησε τώρα και απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΙΟ η οποία προξένησε αλγεινά σχόλια σε πολλούς, με το ύφος της. Ο μόνος που δεν είχε τοποθετηθεί τις τελευταίες ημέρες ήταν ο ίδιος ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, τον οποίο εντόπισε το Sports3.gr, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο δεν θέλησε να πει και πολλά.

Μπεκατώρου: «Ο λόγος που δε μίλησα πριν...» (vid)

Αρχικά σχολίασε πως «Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα», ενώ στη συνέχεια δεν είπε το παραμικρό, παρά επικαλέστηκε τον δικηγόρο του.

«Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου», ήταν η ακριβής του φράση.

Στη συνέχεια ο Αριστείδης Αδαμόπουλος απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης προσωπική του δήλωση μέσα από την οποία ζητά να μην "θυματοποιείται" πριν εκφέρει την άποψη του, να μην βάζουν τα ΜΜΕ τη φωτογραφία του και ζητά σεβασμό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”.

Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν “θύτη”, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά».