Πέθανε από κορονοϊό ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό ο Χρήστος Τσιόλιας, γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και ιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company».

Πέθανε από κορονοϊό ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας

Στα θύματα του κορονοϊού προστέθηκε και ο επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και ιδρυτής της εταιρείας «Oxford Company», Χρήστος Τσιόλιας. Ο 62χρονος έχασε την μάχη με την πανδημία, με το σχετικό θέμα να γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο κ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση.

«Μ’ αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας», ήταν το μήνυμα της συζύγου του στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η ανακοίνωση της Oxford Company:

«Η Διοίκηση της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του Αντιπροέδρου της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του, αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια».