Το χρονικό σύλληψης Σφακιανάκη: «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» - Κούγιας: «Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη»

Το χρονικό της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη από την αστυνομία το βράδυ της Κυριακής. Τι είπε για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του. Τι λέει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, για την μικροποσότητα κοκαΐνης.

Το χρονικό σύλληψης Σφακιανάκη: «Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω» - Κούγιας: «Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη»

Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησε η αστυνομία περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής, μετά από έλεγχο που τού έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν τον γνωστό τραγουδιστή για τον έλεγχο που αφορά την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. Ωστόσο, μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε παρανόμως στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης). καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (2 γραμμάρια) και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια οπλοφορίας του είχε λήξει και ότι το όπλο το έχει στην κατοχή του, γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης -

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ελληνικού-Αργυρούπολης. Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κούγιας: "Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη"

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στο OPEN TV ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής "συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο" και πως "το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει". "Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα", είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως "η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού" και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, "ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν".

Πηγή: News247.gr