Φως στην Ελλάδα: Πέντε καταγάλανες παραλίες για να κάνεις μπάνιο δίπλα στην Αθήνα

Η Αττική αποτελεί κρύβει τόσες καλοκαιρινές ομορφιές που το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση και όρεξη να τις ανακαλύψεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Φυσικά οι παραλίες με τα καταγάλανα και καθαρά νερά ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Φως στην Ελλάδα: Πέντε καταγάλανες παραλίες για να κάνεις μπάνιο δίπλα στην Αθήνα

Δίπλα στην Αθήνα ακόμη και 40 λεπτά μακριά, υπάρχουν πανέμορφες παραλίες. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο γνωστές. Με άμμο ή βοτσαλάκι. Οργανωμένες ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε νησί ενώ θα έχεις πάρει το αυτοκίνητό σου και θα έχεις απλώς απομακρυνθεί λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Παραλία ΚΑΠΕ-Σούνιο: Λίγο πριν από τα Λεγραινά και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί στο Σούνιο, υπάρχει, μια πινακίδα που αναφέρει «Ιδιοκτησία Κ.Α.Π.Ε.» του Υπουργείου Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας. Μια παραλία που ίσως έχεις ακούσει ότι ξεχωρίζει στο Σούνιο. Και είναι αυτή ακριβώς. Βρίσκεται στην παραλιακή οδό Αθηνών-Σουνίου, αμέσως μετά τον οικισμό Χάρακας. Μια παραλία που σε μεταφέρει σε ένα νησί των Κυκλάδων χωρίς να το πολυκαταλάβεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv