Φως στην Ελλάδα: Τέσσερις ιδέες για καλοκαιρινή μονοήμερη δίπλα στην Αθήνα

Αυτές οι αυθόρμητες εκδρομές, χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό συχνά καταλήγουν να είναι οι καλύτερες. Ξεκινάς το πρωί αφού το προηγούμενο βράδυ έχεις επιλέξει που θα πας και περνάς μια μονοήμερη που ούτε καν είχες φανταστεί. Υπάρχουν, εξάλλου, τόσα όμορφα μέρη μια ανάσα από την Αθήνα, δίπλα στην Αττική τα οποία είναι ό,τι πρέπει αν δεν θες να απομακρυνθείς πολύ από την πόλη.

Φως στην Ελλάδα: Τέσσερις ιδέες για καλοκαιρινή μονοήμερη δίπλα στην Αθήνα

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη οργάνωση και πολλή καλή διάθεση για να περάσεις καλά. Η μονοήμερη δίπλα στην Αττική μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για να ξεσκάσεις χωρίς να αλλάξεις ιδιαίτερα το πρόγραμμά σου.

Εύβοια:
Η Εύβοια αποτελεί το νησί της μονοήμερης όταν μένεις στην Αθήνα. Για πολλούς, βέβαια, είναι και τόπος διακοπών καθώς διαθέτει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Δεν είναι τυχαίο ότι φτάνουν εκεί εκδρομείς όλες τις εποχές του χρόνου. Από τη Χαλκίδα οι δρόμοι οδηγούν είτε στην πιο αναπτυγμένη τουριστικά και καταπράσινη βόρεια Εύβοια είτε στην πιο άγνωστη αλλά αυθεντική νότια Εύβοια.

Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις πολλές παραλίες για να απολαύσεις, για παράδειγμα, το κυριακάτικο μπάνιο σου. Θα νομίζεις μάλιστα ότι έχεις βρεθεί κάπου πολύ μακριά από την Αθήνα. Στην πραγματικότητα, θα είσαι λίγη ώρα μακριά. Σου προτείνουμε να ψάξεις και να ανακαλύψεις την παραλία της Βύθουρης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας