Φως στην Ελλάδα: Φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά αεροδρόμια του Αιγαίου που… ακουμπούν στην θάλασσα

Κάθε φορά που ταξιδεύουμε στην Ελλάδα με το αεροπλάνο απολαμβάνουμε μοναδικές εικόνες της χώρας από ψηλά. Για να προσγειωθούμε με ασφάλεια φροντίζουν οι εκπαιδευμένοι πιλότοι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα ακόμη και στα πιο… δύσκολα αεροδρόμια.

Φως στην Ελλάδα: Φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά αεροδρόμια του Αιγαίου που… ακουμπούν στην θάλασσα

Και το Αιγαίο διαθέτει μερικές από τις πιο συναρπαστικές πίστες για προσγείωση. Πρόκειται για τα εντυπωσιακά αεροδρόμια του Αιγαίου που μοιάζουν να ακουμπούν στη θάλασσα. Σε πολλές, εξάλλου, περιπτώσεις τα κύματα από αυτήν μπορεί να φτάσουν ως το διάδρομο προσγείωσης ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι εικόνες από ψηλά είναι άκρως εντυπωσιακές.

Ικαρία: Το αεροδρόμιο της Ικαρίας είναι ο Ίκαρος. Όταν το βλέπεις κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα καθώς είναι απλώς μια λωρίδα μέσα στη θάλασσα. Ο διάδρομος είναι αρκετά μικρός και όπως φαίνεται (εξωτερική φωτογραφία) καταλήγει ελάχιστα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Για κάποιους επιβάτες, οι προσγειώσεις φαντάζουν θεαματικές. Και είναι πράγματι όταν έχεις τέτοια θέα. Η Ικαρία μάλιστα είναι ένα από τα αεροδρόμια του Αιγαίου που έχει αρκετή κίνηση το καλοκαίρι καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Έτσι το ταξίδι με αεροπλάνο είναι σίγουρα πιο εύκολο και πιο γρήγορο.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες στο exploringgreece.tv