Φως στην Ελλάδα: Μεγάλες παραλίες της Αττικής για να κάνετε άνετα μπάνιο

Αναζητώντας στις ακτές της Αττικής μεγάλες παραλίες για να κάνεις άνετα μπάνιο χωρίς να σε επηρεάζει η πολυκοσμία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις πολλές και καλές επιλογές. Καθαρά νερά και χρυσαφένια άμμος περιμένουν εσένα και την οικογένειά σου για μια χαλαρή και ευχάριστη μονοήμερη.

Φως στην Ελλάδα: Μεγάλες παραλίες της Αττικής για να κάνετε άνετα μπάνιο

Μεγάλες ακτές ακόμη και μια ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, σου προσφέρουν όσα θες μέσα στον καύσωνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις βρίσκεις και πολύ άνετα πάρκινγκ.

Αν δε θες, λοιπόν, να επιλέξεις μια πιο έρημη και απόμακρη παραλία, μπορείς να επισκεφθείς μια πιο ευρύχωρη και απλωμένη παραλία και να περάσετε εξίσου όμορφα χωρίς να νιώθετε ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο. Δείτε τέσσερις από τις πολύ καλές επιλογές που έχετε.

Ψάθα: Μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Αττικής που θα σε ενθουσιάσουν. Βρίσκεται κάτω από το πυκνό πευκόδασος του όρους Πατέρας, στον Κορινθιακό κόλπο και είναι ιδανική για οικογένειες. Απέχει περίπου 1 ώρα απ’ την Αθήνα και με το που φτάσεις θα συναντήσεις καθαρά, κρυστάλλινα νερά και βότσαλα που λαμπυρίζουν κάτω απ’ τον αττικό ήλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv