Φως στην Ελλάδα: Η άγνωστη παραλία της Ελλάδας με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες

Η άγνωστη ελληνική παραλία στην Κρήτη με τους καταρράκτες. Η εντυπωσιακή παραλία στο Ρέθυμνο. Η γνωστή για τους ντόπιους παραλία Λίγκρες.

Φως στην Ελλάδα: Η άγνωστη παραλία της Ελλάδας με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες

Οι περισσότερες παραλίες της Ελλάδας είναι γνωστές για τα κρυστάλλινα νερά τους και την χρυσαφένια άμμο που σε κάνουν να απολαμβάνεις μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης. Κάποιες άλλες μπορεί να σου αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις για κάτι που δεν περιμένεις να βρεις εκεί. Όπως για παράδειγμα μια ελληνική παραλία με εντυπωσιακούς καταρράκτες. Ο λόγος για την παραλία Λίγκρες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Η ελληνική παραλία με τους καταρράκτες

Οι Λίγκρες στο Ρέθυμνο της Κρήτης είναι μια μεγάλη παραλία με χοντρόκοκκη άμμο και φανταστικά βαθιά νερά. Μπορεί να έχει μια σχετικά δύσκολη πρόσβαση αλλά στο τέλος σε αποζημιώνει. Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα ότι έχει κρατήσει μακριά την έντονη τουριστική κίνηση. Αποτελεί έτσι, δικαίως, μια από τις ομορφότερες και πιο ήρεμες παραλίες στο νησί. Πρόκειται για μια παραλία που δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, αλλά υπάρχουν δωμάτια στο δυτικό τμήμα της, όπου φτάνει ασφαλτοστρωμένος δρόμος.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο exploringgreece.tv