Φως στην Ελλάδα: Το ελληνικό νησί, που έχει σχήμα κιθάρας και ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles! (vid)

Νησιά με εξωτική ομορφιά, κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένιες παραλίες. Γεμάτα κόσμο ή πιο απομονωμένα. Στην Ελλάδα βρίσκεις ακριβώς αυτό που θέλεις είτε για διακοπές είτε για μόνιμη διαμονή. Αυτό ήταν φαίνεται που έκανε και τους Beatles να ερωτευτούν ένα ελληνικό νησί και να θέλουν να το αγοράσουν. Είναι μάλιστα μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα.

Φως στην Ελλάδα: Το ελληνικό νησί, που έχει σχήμα κιθάρας και ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles! (vid)

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό νησί με πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Έχει ακόμη και ένα άγαλμα δελφινιού! Στη δυτική πλευρά, εντυπωσιάζει η αμμόγλωσσα η οποία χάνεται και αποκαλύπτεται λόγω του φαινομένου της παλίρροιας του Ευρίπου σχηματίζει μικρά νησάκια που το απόγευμα χάνονται κάτω από τα νερά του Νοτίου Ευβοϊκού.

Πρόκειται πράγματι για έναν όμορφο θησαυρό μέσα στη θάλασσα. Ένα ησυχαστήριο που σε κάνει να ξεχνάς την καθημερινότητα των πολύβουων πόλεων. Και όλα αυτά δίπλα στην πρωτεύουσα. Σήμερα η Αγία Τριάδα που έχει έκταση 13 στρέμματα, διαθέτει δύο παραλίες, εκκλησία, ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα ακόμη και μια κατοικία τεσσάρων δωματίων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv