Φως στην Ελλάδα: Η παραλία στο Αιγαίο που τα πεύκα ακουμπούν στην θάλασσα

Ένα από τα πιο καταπράσινα νησιά του Αιγαίου είναι η Σκόπελος, με την γνωστή παραλία Πάνορμος που τα πεύκα ακουμπούν στην θάλασσα

Φως στην Ελλάδα: Η παραλία στο Αιγαίο που τα πεύκα ακουμπούν στην θάλασσα

Αν η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι τότε ένα από αυτά είναι με σιγουριά οι παραλίες της. Με άμμο ή βότσαλα, μικρότερες ή μεγαλύτερες, οι ελληνικές παραλίες είναι ως επι το πλείστον μικρά διαμάντια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Η ενδοχώρα και τα νησιά είναι γεμάτα από θησαυρούς που σε πολλές περιπτώσεις ξεχωρίζουν. Μια τέτοια παραλία βρίσκεται στο Αιγαίο. Αυτό που σε εντυπωσιάζει μόλις φτάσεις εκεί ή όταν τη δεις από ψηλά, είναι ότι τα δέντρα της ακουμπούν στη θάλασσα κάνοντας τη μετάβαση από το πράσινο στο μπλε εντυπωσιακή.

Το νησί στο Αιγαίο με την καταπράσινη ακτή


Ο λόγος για την παραλία Πάνορμος στη Σκόπελο. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. Βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων περίπου δυτικά από την Χώρα της Σκοπέλου. Βλέποντας τις εικόνες από τη συγκεκριμένη παραλία αντιλαμβάνεσαι γιατί είναι πολλοί εκείνοι που λένε ότι ο όρμος του Πανόρμου είναι από τους ομορφότερους της Σκοπέλου. Παρά το μεγάλο του μέγεθος είναι καλά προστατευμένος από τους ανέμους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο exploringgreece.tv