Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Nobu: Ανοίγουν ξενοδοχείο στη Σαντορίνη! (vid)

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Nobu ανοίγουν ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Nobu: Ανοίγουν ξενοδοχείο στη Σαντορίνη! (vid)

Το πρώτο της ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα ανοίγει η Nobu Hospitality, μια αλυσίδα lifestyle ξενοδοχείων που ανήκει στον σταρ του Χόλυγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον σεφ και επιχειρηματία Nobu Matsuhisa και τον παραγωγό ταινιών Meir Teper.

Το Nobu Hotel and Restaurant Santorini που αναμένεται να ανοίξει την άνοιξη του 2022, βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, στο Ημεροβίγλι και θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο Nobu, πλήρως εξοπλισμένο SPA, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, ενώ θα προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο.

Η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International. Με το ξενοδοχείο της Σαντορίνης η εταιρεία θα διαθέτει πλέον 26 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, τα 10 από αυτά βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ στα σχέδια της περιλαμβάνονται η Ρώμη, το Σαν Σεμπαστιάν και το Αμβούργο.

Σε δήλωση του ο Trevor Horwell διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality τόνισε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα για αυτό το συναρπαστικό έργο. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά της, διάσημη για τη χαρακτηριστική της κουζίνα, την αρχιτεκτονική με φόντο απόκρημνους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό".

Πηγή: news247.gr