Dungeons & Dragons: Το διάσημο επιτραπέζιο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη!

Γι' αυτήν την απόφαση σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του, το «Stranger Things» του Netflix.

Dungeons & Dragons: Το διάσημο επιτραπέζιο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη!

Οκ, καταλαβαίνουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο και αγαπητό παιχνίδι «Dungeons & Dragons» θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ελπίζουμε όμως, αυτή τη φορά, να είναι καλύτερο για να μην πάνε τα λεφτά μας τσάμπα.

Αν είστε φαν του επιτραπέζιου, θα θυμάστε πως το 2000 βγήκε η ομώνυμη ταινία. Μια ταινία που το επίθετο κακή είναι λίγο για να την ονομάσουμε. Δείτε πόσο "χάλια" ήταν από το τρέιλερ της:

Εντάξει, δεν είναι και η χειρότερη ταινία όλων των εποχών αλλά σίγουρα άξιζε τις αρνητικές κριτικές που πήρε. Κριτικές που ωστόσο δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να δημιουργηθούν άλλα 2 sequel. Για ποιο λόγο ακόμα δεν έχουμε καταλάβει.

Ωστόσο, επειδή εμείς οι «geeks» αγαπάμε το παιχνίδι καθώς μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια θέλουμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία! Ειδικά τώρα, που έχει εκτοξευτεί στα ύψη η δημοτικότητά του, λόγω του «Stranger Things» του Netflix, θα ήταν χάσιμο χρόνου και χρημάτων για το Hollywood ώστε να μην γίνει προσεγμένη δουλειά, με μέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει αυτό το «βαρύ» έργο είναι οι σκηνοθέτες John Francis Daley και Jonathan Goldstein, με την χορηγία της Paramount. Οι δύο άνδρες έχουν εμπειρία στο χώρο, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζωντανέψουν ένα παιχνίδι. Το 2018 δημιούργησαν το Game Night με πρωταγωνιστές τον Jason Bateman και την Rachel McAdams.

Πάρτε μια γεύση από το έργο τους με το τρέιλερ του «Game Night»: