H κίνηση που τρέμει το Netflix

Το Netflix κάνε θραύση παγκοσμίως, ωστόσο αν τοποθετήσεις διαφημίσεις στο πρόγραμμα του, τότε θα αποχωρήσει το 57% των συνδρομητών του.

H κίνηση που τρέμει το Netflix

Το Netflix είναι μια υπηρεσία streaming που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν μια μεγάλη ποικιλία βραβευμένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων σε χιλιάδες συσκευές με σύνδεση στο Internet. Ο αριθμός των συνδρομητών του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς αγγίζει τα 140.000.000

Με το Netflix, μπορείτε να απολαμβάνετε απεριόριστη προβολή περιεχομένου, χωρίς να παρεμβάλλεται ούτε ένα τηλεοπτικό σποτ. Υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε και κάθε μήνα προστίθενται περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες!

Στο ενδεχόμενο, όμως, που η περίφημη υπηρεσία streaming προσθέσεις διαφημίσεις στα διαλείμματα, σε αυτό το ενδεχόμενο θα αποχωρήσει το 57% των χρηστών του. Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας που έγινε σε συνδρομητές στη Βρετανία, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως τα αποτελέσματα θα ήταν παρόμοια, αν το ίδιο ερώτημα είχε τεθεί και σε συνδρομητές της Αμερικής.