H Αμερικάνικη Ακαδημία απέρριψε νέο αίτημα Ζελένσκι για εμφάνιση στην τελετή των Oscar

Για δεύτερη συναπτή χρονιά η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου απέρριψε αίτημα του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εμφανιστεί στην τελετή των Οscar

H Αμερικάνικη Ακαδημία απέρριψε νέο αίτημα Ζελένσκι για εμφάνιση στην τελετή των Oscar

Ανικανοποίητο έμεινε για δεύτερη διαδοχική χρονιά έμεινε το αίτημα του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εμφανιστεί στη τελετή απονομής των Οscar από την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου.

Όπως και πέρσι η απάντηση που έλαβε ο πρώην κωμικός ηθοποιός ήταν αρνητική

Το περασμένο μήνα ο Ουκρανός εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (εξ αποστάσεως).

Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ο Ζελένσκι εμφανίστηκε στα κινηματογραφικά φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας, καθώς και στα βραβεία Grammy.

Στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο, ο Σον Πεν παρουσίασε τον Ζελένσκι.

Πηγές λένε ότι ο ισχυρός ατζέντης της WME, Μάικ Σίμπσον, έκανε έκκληση στην Ακαδημία να τον συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της, αλλά τον απέρριψαν .

Πέρυσι, ο παραγωγός των Όσκαρ Γουίλ Πάκερ απέκλεισε μια εμφάνιση του Ζελένσκι. Ο Πάκερ εξέφρασε την ανησυχία του ότι το Χόλιγουντ έδινε προσοχή στην Ουκρανία μόνο και μόνο επειδή όσοι πλήττονται από τη σύγκρουση είναι λευκοί. Αντίθετα, το Χόλιγουντ αγνόησε τους πολέμους σε όλο τον κόσμο που επηρεάζουν τους έγχρωμους ανθρώπους, υποστήριξε.