Τι θα γίνει με τον Τζέιμς Μποντ μετά την εξαγορά της MGM από την Amazon;

Οι παραγωγοί της σειράς του 007, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον, έδωσαν την απάντηση

Τι θα γίνει με τον Τζέιμς Μποντ μετά την εξαγορά της MGM από την Amazon;

Όταν ανακοινώθηκε χθες πως η Amazon αγόρασε το στούντιο της MGM για 8,45 εκατομμύρια δολάρια, το πρώτο πράγμα που αναρωτηθήκαμε εμείς, αλλά και ο περισσότερος κόσμος, ήταν το τι θα γίνει με το franchise του Τζέιμς Μποντ. Θα συνεχίσει να βγαίνει στους κινηματογράφους ή, από εδώ και στο εξής, θα πηγαίνει κατευθείαν στην streaming πλατφόρμα της Amazon;

Η Amazon εξαγόρασε την MGM έναντι 8,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Η αλήθεια είναι πως η MGM δεν έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Τζέιμς Μποντ, μιας και αυτά τα μοιράζεται με τους δυο παραγωγούς της σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον. Και σύμφωνα με τους ίδιους, μιλώντας στο Variety, ο 007 θα εμφανίζεται αποκλειστικά στη μεγάλη οθόνη. «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ταινίες του Τζέιμς Μποντ για το παγκόσμιο κινηματογραφικό κοινό».

Η αγορά της MGM από την Amazon δεν θα ολοκληρωθεί πριν το 2022, κάτι που σημαίνει σίγουρα πως η νέα ταινία του Μποντ με τίτλο «No Time to Die» δεν πρόκειται να αλλάξει την στρατηγική της κυκλοφορίας της πριν βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη του 2021. Από την άλλη βέβαια, βλέποντας και τα υπόλοιπα μεγάλα στούντιο, όπως η Disney, η Warner, η Paramount και η Universal, να κυκλοφορούν αρκετά μεγάλες παραγωγές τους κατευθείαν στο streaming, ίσως να δούμε τον Μποντ να ακολουθεί την ίδια τακτική στο μακρινό μέλλον. Ή, έστω, πιο μειωμένες μέρες προβολής της ταινίας στις αίθουσες πριν πάει στο Amazon Prime.

Πηγή: flix.gr