Είδε το «Tenet» μέσα από ένα Game Boy Advance! (vid)

Ένας YouTuber κατάφερε να περάσει όλη την ταινία «Tenet» σε πέντε κασέτες GBA μόνο και μόνο για να εκνευρίσει τον Νόλαν!

Είδε το «Tenet» μέσα από ένα Game Boy Advance! (vid)

Όταν ήταν να κυκλοφορήσει πέρσι το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν εν μέσω πανδημίας, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα είναι η ταινία η οποία θα έσωζε τις κινηματογραφικές αίθουσες, γι’ αυτό αναβάλλονταν συνεχώς μέχρι να βρεθεί η πιο κατάλληλη στιγμή για την προβολή της στους κινηματογράφους έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να κάνει την πρεμιέρα της σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα, με τον Νόλαν να δηλώνει και να επιμένει πως «πρέπει να δούμε την ταινία αυτή σε μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη».

Τώρα στα περίεργα νέα της ημέρας (της εβδομάδας, του μήνα ή και της χρονιάς αν θέλετε) ένας YouTuber αποφάσισε να πάει αντίθετα στις επιθυμίες του Νόλαν και έκανε κάτι που ίσως ο σκηνοθέτης, αλλά και πολλοί φαν, ίσως το θεωρήσουν την απόλυτη αμαρτία: να περάσει την ταινία «Tenet» σε πέντε κασέτες για να την δει στην οθόνη ενός Game Boy Advance.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η εμπειρία θέασης της ταινίας ήταν απολύτως απαίσια. Πραγματικά ήμουν έκπληκτος που μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν τις περισσότερες φορές. Αλλά σε αυτό δεν βοηθούσε και το ότι ο ήχος της ταινίας ήταν τόσο παράξενος».

Από την άλλη ο Νόλαν είχε δηλώσει αρκετά πιο πρόσφατα πως δεν έχει πρόβλημα να βλέπει κάποιος τις ταινίες στο κινητό του λέγοντας «ο λόγος όμως που δεν έχω πρόβλημα με αυτό είναι γιατί, πριν φτάσει στο κινητό τους, η ταινία έπαιξε στις αίθουσες. Αυτή ήταν η πρώτη της διανομή, εκεί την είδε ο κόσμος. Αν μετέπειτα η εμπειρία ανοίξει και φτάσει στο σπίτι σου, στο iPad σου, κουβαλάς τη γνώση ότι αυτή είναι μία κινηματογραφική ταινία, μία κινηματογραφική εμπειρία, που έκανε τον κύκλο της κι έφτασε εκεί. Αυτό είναι ένα εντελώς άλλο πλαίσιο από το να γνωρίζεις ότι φτιάχνουμε ταινίες για straight VOD...».

Τώρα τι έχει να πει για ότι μπορεί κάποιος να δει τις ταινίες του στο Game Boy Advance; Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Πηγή: flix.gr