Οι ταινίες της εβδομάδας: Από την Εποχή της Βροχής, στον Πόλεμο στο Σπίτι (24/9)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες βέβαια θα προβληθούν αποκλειστικά στα θερινά σινεμά - Η Εποχή της Βροχής και το Πόλεμος στο Σπίτι. 

Οι ταινίες της εβδομάδας: Από την Εποχή της Βροχής, στον Πόλεμο στο Σπίτι (24/9)

Η Εποχή της Βροχής, του Άντονι Τσεν

Ένα φεστιβαλικά διακεκριμένο δράμα από τη Σιγκαπούρη, που αποτελεί μία ακόμα ευαίσθητη, τρυφερή, βουβά μελαγχολική παραδοχή τής γεμάτης ελαττώματα κι αποτυχίες ανθρώπινης φύσης και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε κωμικές ενδοοικογενειακές περιπέτειες αποτελούν τις επιλογές της εβδομάδας για τους σινεφίλ. Ο Άντριου Τσεν, έξι χρόνια μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Ilo Ilo» (Χρυσή Κάμερα, Κάννες 2013), επιστρέφει με μία ακόμα ευαίσθητη, τρυφερή, βουβά μελαγχολική παραδοχή της γεμάτης ελαττώματα κι αποτυχίες ανθρώπινης φύσης.

Πόλεμος στο Σπίτι

Ο παππούς του μικρού Πίτερ (Όουκς Φέγκλεϊ) αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του κι όλα καλά έως εδώ, αφού οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο Πίτερ μαθαίνει πως ο παππούς θα μείνει στο δωμάτιό του, κάτι που τον ωθεί με τη βοήθεια των φίλων του να κάνει τα πάντα για να τον διώξει. Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τιμ Χιλ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Όουκς Φέγκλι, Ούμα Θέρμαν, Κρίστοφερ Γουόκεν